تماس با ما

ایمیل شما:
موضوع:
پیغام

ورود به حساب کاربری

جهت استفاده از امکانات اختصاصی وبسایت راهنما شما بایستی دارای یک حساب کاربری در نزد ما باشید. اگر شما حساب کاربری در نزد ما ندارید، لطفا گزینه Create an account را انتخاب نمائید.

اگر شما نام حساب کاربری و یا رمز ورود خود را فراموش کرده اید از گزینه های بالا کمک بگیرید.

Top Panel
Sunday, 18 November 2018
A+ R A-

نکات مهمی درمورد اقامت شما در دانمارک 


برنامه مقدماتی یک پیشنهاد انتخابی برای شما است، ولی پیروی از این قرارداد برای فراهم نمودن زمینه دریافت جواز اقامت دائم در آینده مهم است.


حداکثر سه سال

برنامه جذب در جامعه که شامل برنامه تحصیل دانمارکی می شود، رایگان است ولی حداکثر سه سال ادامه می یابد.


اطلاعات بیشتر

از شهرداری خود می توانید اطلاعات بیشتری در مورد قرارداد جذب در جامعه، اظهارنامه مربوط به جذب در جامعه و شهروندی فعال به دست آورید. با مراجعه به http://www.nyidanmark.dk/integrationskontrakt می توانید اطلاعات بیشتری کسب نمایید.


کمک مالی مقدماتی

اگر تحت برنامه مقدماتی قرارگیرید و نتوانید بلافاصله شغلی پیدا کنید یا همسری نداشته باشید که زندگی شما را تامین کند، آن گاه مشمول دریافت کمکهای مالی خاصی می شوید. این کمک مالی، کمک مالی مقدماتی نامیده می شود. برای مطالبه کمک مالی مقدماتی، باید در فعالیت های برنامه مقدماتی شرکت کنید و برای رفتن به بازار کار آماده باشید. آماده بودن برای رفتن به بازار کار، یعنی فعالانه در جستجوی کار باشید و در صورتی که کاری به شما پیشنهاد شد آن را قبول نمایید. در غیر این صورت شهرداری می تواند کمک مالی مقدماتی شما را متوقف کند.


تابعیت دانمارک

فرزندان خانواده هایی که ازدواج کرده اند و یکی از آنها دانمارکی است به محض تولد، خود به خود تابعیت دانمارک را دریافت خواهند نمود. اگر زن و شوهر ازدواج نکرده باشند ولی مادر دانمارکی باشد، همین مقررات در مورد فرزندان آنها صادق می باشد.اگر فقط پدر دانمارکی باشد، فرزند تنها در صورتی خود به خود تابعیت دانمارک را دریافت خواهد نمود که در دانمارک به دنیا آمده باشد. اگر زن و مرد قبل از اینکه سن فرزند آنها به ۱۸ برسد با هم ازدواج کنند بازهم همین مقررات حاکم است.


درخواست تابعیت دانمارکی

به محض این که به سن ۱۸ سالگی رسیدید، می توانید برای تابعیت دانمارکی درخواست نمایید. این درخواست را باید به پلیس شهرداری که در آن زندگی می کنید، تسلیم نمایید. پلیس می تواند به شما بگوید که طی شدن مراحل درخواست معمولا چقدر طول می کشد.


پارلمان تصمیم می گیرد

تصمیم گیری در مورد پذیرش تابعیت یک فرد بر عهده پارلمان است. این کار با استفاده از یک قانون خاص انجام می گیرد که پارلمان دانمارک سال دو بار آن را تصویب می کند. برای کسب تابعیت دانمارکی، باید شرایط خاصی را که توسط پارلمان تعیین شده، برآورده نمایید.باید زبان دانمارکی را یاد بگیرید و یک آزمون خاص حق تابعیت را بگذرانید.باید از یک مرکز زبان یا موسسه آموزشی دیگر مدرکی بگیرید که ثابت کند شما امتحان تحصیل دانمارکی ۳ یا یک امتحان معادل با آن را گذرانده اید. به عنوان مثال این مدرک می تواند مدرک قبولی در امتحان مدرسه ابتدایی، دبیرستانی و یا آموزش فنی - حرفه ای باشد. برای قبولی در آزمون خاص قبل از کسب تابعیت دانمارکی باید به اندازه کافی درباره فرهنگ، تاریخ و شرایط اجتماعی دانمارک بیاموزید. این آزمون، آزمون حق تابعیت نامیده می شود.اگر بدون تابعیت یا پناهنده هستید، باید هشت سال در دانمارک زندگی کرده باشید.اگر مهاجر هستید، باید جواز اقامت دائم داشته و نه سال در کشور زندگی کرده باشید.باید بتوانید زندگی خود را تامین کنید و ثابت کنید که این توانایی را چهار سال از پنج سال گذشته داشته اید. به شما اجازه داده می شود مبالغ کمتری از دولت دریافت کنید که ارتباطی با حمایت ندارد. این مبالغ می تواند کمک های خاصی به منظور هزینه های تردد، درمان بیماری، دارو، هزینه های دندانپزشکی یا هزینه های نقل مکان باشد. دریافت کمک هزینه تحصیلی از دولت، حقوق بازنشستگی پیش از موعد، و حقوق بازنشستګی معمولی، یا حمایت از طرف همسر، مانع دست یابی شما به تابعیت دانمارکی نمی شود.نباید به دولت بدهی معوقه داشته باشید.باید اظهار کنید که مرتکب جرمی بر ضد امنیت کشور نشده اید.اگر مرتکب جرمی شده باشید، ممکن است قبل ازاین که تبعه دانمارک شوید مجبور شوید منتظر بمانید. این امر به ماهیت جرم بستگی دارد.اگر در یک جرم بسیار جدی گناهکار شناخته شوید، نمی توانید تابعیت دانمارکی را بدست آورید.با ورود به http://www.newtodenmark.dk/nationality می توانید اطلاعات بیشتری کسب نمایید.


تابعیت با اظهارنامه

می توانید با یک اظهارنامه تبعه دانمارک شوید، اگر:
اگر تبعه یکی کشورهای اسکاندیناوی باشید.
قبلأ تبعه دانمارک بوده باشید.
اطلاعات بیشتر و یک فرم درخواست را می توانید از اداره منطقه ای امور دولتی در شهری که زندگی می کنید به دست آورید.


گذرنامه دانمارکی

بعد از اینکه تابعیت دانمارک را دریافت نمودید، یک گذرنامه دانمارکی به شما داده خواهد شد، و حق رأی و شرکت در انتخابات پارلمانی را به دست می آورید.